Annons

Djurgården förlänger med tränarna: "Jättebra"

Djurgården förlänger med Kim Bergstrand och Thomas Lagerlöf.
Tränarduon har skrivit på ett kontrakt till och med 2025.
"Det känns jättebra på många sätt", säger Kim Bergstrand i ett pressmeddelande.
Fotboll • Publicerad 15 mars 2023
Djurgården förlänger med Thomas Lagerlöf och Kim Bergstrand. Arkivbild.
Djurgården förlänger med Thomas Lagerlöf och Kim Bergstrand. Arkivbild.Foto: Christine Olsson/TT

Bergstrand och Lagerlöf kom till Djurgården 2019 och har bland annat vunnit ett SM-guld med Stockholmsklubben. Kontraktet skulle ha gått ut vid årsskiftet – men nu står det klart att det blir en fortsättning.

Bergstrand och Lagerlöf har skrivit på ett avtal som sträcker sig till och med 2025. Det meddelar Djurgården under onsdagskvällen.

Annons

"Vi har varit inställda på det här en lång tid och det känns fantastiskt bra att det är klart nu i god tid innan serien drar igång. Så det känns jättebra på många sätt", säger Kim Bergstrand till klubbens hemsida.

"Vi får jobba med fantastiska människor; spelare, ledare och alla övriga i föreningen och det är svårt att hitta en bättre plats att arbeta på. Jag går till jobbet med ett leende i stort sett varje dag", säger Thomas Lagerlöf.

Djurgården har ett par viktiga matcher närmaste veckan. På torsdagen ställs laget mot polska Lech Poznan på Tele2 arena i åttondelsfinalreturen i Conference League. Första mötet slutade med en 0–2-förlust. På söndag ska laget möta Häcken på bortaplan i semifinalen av svenska cupen.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons