Annons

Framgångar i Helsingborg för BTK Rack

Sport • Publicerad 2 januari 2006

Bordtennisklubben Rack från Ystad hade stora framgångar när Lilla Rekordcupen avgjordes i Idrottens Hus, Helsingborg. En tävling som hade lockat stora delar av den skånska eliten, men där även spelare från bland annat Danmark och Norge deltog.

Rack hade två spelare med och båda klarade sig bra. Bäst gick det som väntat för Johanna Olsson, som vann tolvårsklassen i stor stil. Tidigare i vinter har hon bland annat vunnit Tösaträffen i Lund och i Helsingborg visade han på nytt sin klass. Johanna vann samtliga matcher och besegrade i finalen Josefine Bokne, Örkelljunga, med 3– 0 i set.

Annons

Bra gick det även för Emil Ohlsson, som tog sig ända fram till semifinal i pojkar 9. I finalen slog Emil ut en dansk spelare med 3– 0 i set, men fick ge sig i en spännande semifinal mot Kristianstads Sebastian Lundahl.

Viktor Johansson, Skurup, var seedad i elvaårsklassen, men levde inte riktigt upp till förväntningarna. Visserligen gick han vidare från gruppspspelet men slogs sedan ut av Åstorps Robin Gustavsson. Svenska bordtennisförbundet gar dock tagit ut Viktor till ett läger i Stockholm, dit de största talangerna i landet är kallade.

SAXO
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons