Annons

Hallå där Sofi Lantz...

…YA:s hästbloggare, som nu publicerat sitt sista blogginlägg under vinjetten "Sofis Hästvärld" på YA:s webb.
Sport • Publicerad 13 november 2009
Sofi Lantz. Bild: Sprisse Nilsson
Sofi Lantz. Bild: Sprisse NilssonFoto: 

Varför slutar du att blogga?

– Min tanke när jag började var att ge en inblick i det vardagliga hästlivet under en termin, från mars till november, men också att belysa allt det som händer i ute bland föreningarna. Det sker mycket runt om kring i föreningarna som kanske inte annars hade uppmärksammats.

Annons

Har det varit skoj att blogga?

– Det har varit jätteroligt och jag har fått många positiva reaktioner och genom bloggen har jag lärt känna många nya människor som sökt upp mig ute på tävlingar och som läst min blogg.

Hur många blogginlägg har det blivit under de här månaderna?

– Jag har försökt att vara väldigt aktiv och har bloggat varje dag.

Är du en bloggmänniska?

– Ja, jag läser gärna andras bloggar. Just inom ridsporten finns det väldigt många som bloggar. Det är extra kul att läsa bloggar från det här området.

Vad händer nu?

– Eventuellt återkommer jag i YA i någon form - jag har en del idéer – men annars går vi nu mot vintervila. Jag har inget ridhus så mörkret jobbar mot mig. Under vintern ska jag försöka ta tag i min fysträning och jag hoppas också på en mild vinter så jag kan hoppträna lite med min nya häst June.

Jan Andersson jan.andersson@allehandasyd.se
Jan Andersson
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons