Annons

Här kastar Ericsson för New York Yankees

Bilsport • Publicerad 1 juni 2022
Färska Indy 500-segraren Marcus Ericsson fick göra det första ceremoniella kastet före New York Yankees hemmamöte med Los Angeles Angels.
Färska Indy 500-segraren Marcus Ericsson fick göra det första ceremoniella kastet före New York Yankees hemmamöte med Los Angeles Angels.Foto: Frank Franklin II/AP/TT

Segern i Indy 500 har inte bara inneburit ära och en stor prischeck för Marcus Ericsson. Den har även medfört flera ärorika uppdrag, på ett som brukligt späckat schema för vinnaren i det traditionstyngda loppet.

Han inledde tisdagen med att öppna Nasdaq-börsen i New York, och därefter väntade en pressträff och fotografering vid Empire State Building. Sedan rundade svensken av en förmodat omtumlande dag genom att få göra det första ceremoniella kastet på klassiska Yankee Stadium före matchen mellan New York Yankees och Los Angeles Angels i den amerikanska basebolligan, MLB.

Annons

– Jag har knappt hunnit andas ännu sedan jag gick i mål. Det har varit helt galet, sade Ericsson till Expressen under tisdagen.

I helgen är det emellertid tillbaka till vardagen för Marcus Ericsson, när Indycar-säsongen fortsätter med lopp i Detroit.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons