Annons

Hasse Karlsson fick rött kort: "Jag snubblade"

Sport • Publicerad 25 november 2006
Hasse Karlsson – framgångsrik så länge han fick vara med.
Hasse Karlsson – framgångsrik så länge han fick vara med.Foto: 

Säg namnen Mikael Claesson och Rickard Canbro – och YIF-bjässen Hasse Karlsson ser rött.

Rött kort, alltså.

Annons

Först mot H 43.

Sedan mot Skövde.

– Jag vet inte vad jag gjort de där domarna, men något tycks det vara. Mot H 43 fick jag rött kort av samma domare, trots att jag var 20 meter från händelsen. Den här gången gjorde jag absolut ingenting avsiktligt. Jag snubblade till när jag sprang och stötte till Rasmus Wremér med höften. Mer var det inte.

Det var i slutskedet av den första halvleken som Hasse Karlsson skickades upp på läktaren. Domarna bedömde det som att Hasse, som redan blivit utvisad en gång, bakifrån dragit ner en kontrande Rasmus Wremer.

– Jag blev så förbannad att jag nästan inte visste var jag skulle bli av. Till och med deras tränare Gunnar Blombäck frågade mig vad det var som hände.

Hasse Karlsson var annars en gigant under den första halvleken. Han gjorde fyra mål och satte nivån för YIF:s tuffa och framgångsrika försvarsspel.

– Det var min bästa halvlek för säsongen och det var underbart att se att grabbarna fortsatte i samma stil efter paus.

Jan Ohlsson

SAXO
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons