Annons

IFK Ystad jagar ny seger

På söndagen spelar IFK Ystad borta mot Önnered. Båda lagen kommer till spel helt ordinarie.
Sport • Publicerad 14 november 2009
Arkivbild: Bass Nilsson
Arkivbild: Bass NilssonFoto: 

Jonas Busk i IFK Ystad fick ett finger i ögat på torsdagsträningen men som det såg ut på lördagskvällen kommer Jonas att kunna spela.  - En riktigt tuff match. Ystad spelade i elitserien förra säsongen och har riktigt duktiga spelare på nio meter i André Olsson, Sebastian Rasmusson och Jim Gottfridsson. Vinner Ystad går dom förbi oss i tabellen men skulle vi vinna har vi hela nio poäng ner till kvalstrecket. Så visst är det en viktig match, säger Kenneth Johansson, sportchef Önnered.

- Det känns som att det är vår tur att vinna på bortaplan nu. Mot Kroppskultur ledde vi stort men kollapsade efter paus. Mot Aranäs senaste gjorde vi en kanonmatch och borde tagit poäng. Ska man vara med där uppe krävs det poäng på bortaplan och det känns som att det är dags. Önnered vet jag inte jättemycket om. Verkar vara ett jämnt lag utan fixstjärnor, säger Robert Andersson, tränare IFK Ystad.

Jan Ohlsson jan.ohlsson@allehandasyd.se
Jan Ohlsson
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons