Annons

Klart: YA sänder Österlen FF:s resterande matcher i division 1

En glad höstnyhet för alla fotbollsälskare i sydöstra Skåne: Ystads Allehanda kommer att livesända den dramatiska avslutningen av division 1-fotbollen. Med start på lördag kommer Österlen FF:s fyra resterande matcher att sändas på ystadsallehanda.se
Fotboll • Publicerad 25 oktober 2021 • Uppdaterad 27 oktober 2021

Under hela säsongen har YA:s sportreportrar rapporterat från Österlen FF:s matcher i ettanfotbollen. Intresset har varit stort och vårt liveflöde har varje helg tillhört de mest lästa artiklarna på sajten.

Nu intensifierar YA bevakningen och kommer att sända hela den dramatiska avslutningen. Det handlar om fullskaliga tv-produktioner med grafik och kommentator. Matcherna som direktsänds är:

Annons

För alla inloggade prenumeranter kommer det inte att kosta någonting att se matcherna på vår plattform. Om man inte är prenumerant har Ystads Allehanda just nu ett kampanjpris på 3 kronor för 3 månader. Det går att avsluta prenumerationen när man vill, utan bindningstid.

Österlen FF ligger just nu på tolfte plats i division 1 efter en meriterande 5–3-seger mot Åtvidabergs FF i den senaste omgången. Det kommer att bli en dramatisk avslutning kring de nedre strecken och just nu trängs inte mindre än sex lag inom tre poängs marginal. Kanske blir det så att Österlen FF:s dramatiska höst får en upplösning först i den sista omgången, när man möter IFK Malmö på hemmaplan 20 november.

Österlen FF har utvecklats till ett riktigt målpiggt lag. Hittills har nykomlingen gjort 52 mål och det är faktiskt bara fyra lag i hela serien som har haft en större målproduktion. Det går alltså att räkna med en offensiv fotboll och många mål när Österlen FF är i farten.

YA:s premiärsändning äger rum nu på lördag, när Österlen FF möter Tvååker på bortaplan. Sändningen startar klockan 12.55 och det är avspark klockan 13.

Jan OhlssonSkicka e-post
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons