Annons

Marsvinsholm illa ute

Nu ser det inte alls bra ut för Marsvinsholm i Skånetvåan i brottning. På två dagar har laget råkat ut för lika många nederlag.
Sport • Publicerad 7 februari 2003

I torsdags blev det 18-26 mot Trim/Ljungby och i går blev det rena raset mot Björnekulla. Marsvinsholm föll med hela 9-34. Trots nederlaget mot Trim/Ljungby svarade MIF för en bra insats. Ännu en gång tvingades man dessutom att lämna två wo. Nu vann Marsvinsholm fyra matcher genom Andreas Nilsson, Robin Sauer, Mattias Erlandsson och Kristian Farkas. I går mot Björnekulla kom Marsvinsholm med fullt manskap. Men det hjälpte föga. Björnekullas stora segersiffror kan tyckas vara lite väl stora med tanke på att Marsvinsholm besegrade just Björnekulla i premiären. Men den här gången hade Björnekulla ett betydligt starkare manskap. Faktum var att MIF inte hade en chans. Det var endast Linus Karlsson som lyckades vinna på mattan. Linus besegrade Jesper Persson efter sudden death. Dessutom vann Kristian Farkas på wo. Förlusten innebar att Marsvinsholm ligger på nedflyttningsplats. Risken är uppenbar att MIF tvingas till derbymatcher i brottartrean mot Pantern/Skurup och Pan till hösten.

Patrik Nyström patrik.nystrom@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons