unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Misstänkt muskelbristning för Berglund

Redan efter en kvarts spel tvingades Emma Berglund utgå skadad i det damallsvenska mötet med Eskilstuna.
Den landslagsmeriterade 31-åringen fick en känning i vaden och hennes klubblag Göteborg FC misstänker en muskelbristning.
Göteborgs lagkapten Emma Berglund klev av skadad mot Eskilstuna. Arkivbild.
Göteborgs lagkapten Emma Berglund klev av skadad mot Eskilstuna. Arkivbild.
Foto: Adam Ihse/TT

– Hon ska undersökas i morgon och magnetröntgas i början av veckan. Vi har tyvärr ingen diagnos eller uppskattad rehabtid, säger Göteborgs pressansvarige Tore Lund som återger vad som kommunicerats från lagläkaren Matilda Lundblad.

TT: Men ni befarar att hon blir borta ett tag?

– Svårt att säga. Det är inte lika illa som om det hade varit baksida lår. Det här är lindrigare, och vi hoppas att hon är tillbaka så fort som möjligt naturligtvis.

Efter matchen på Tunavallen var Berglund själv inne på att det var svårt att sia om hur allvarlig skadan var.

– Jättesurt. Jag försöker lugna mig med att det är en lång säsong och att det förhoppningsvis kan gå fort. Det har känts så bra under våren så... det kom som en chock, sade hon efteråt.

Trots stort spelövertag fick guldtippade Göteborg FC nöja sig med oavgjort, 1–1, borta mot Eskilstuna efter en sen kvittering från hemmalagets stjärna Loreta Kullashi på Tunavallen.