Annons

Nilsson Lindelöf saknas i Uniteds trupp

Fotboll • Publicerad 12 augusti 2022
Victor Nilsson Lindelöf. Arkivbild.
Victor Nilsson Lindelöf. Arkivbild.Foto: Peter Powell/AP/TT

Victor Nilsson Lindelöf missade Manchester Uniteds Premier League-premiär mot Brighton på grund av en lårskada. United förlorade matchen med 1–2 hemma på Old Trafford.

Nu står det klart att mittbacken även missar lördagens möte med Brentford. Svensken är inte med i Manchester Uniteds trupp som reser till matchen.

Annons

På presskonferensen inför matchen mot Brentford fick tränaren Erik ten Hag frågan om skadeläget i United har förändrats och svarade då att "det fortfarande ser likadant ut".

Anfallsstjärnan Cristiano Ronaldo har omgärdats av flyttrykten och hoppade in i den andra halvleken mot Brighton. Portugisen anlände sent till Uniteds försäsong.

– Han har haft en bra träningsvecka. Vi får se i morgon (om Ronaldo startar), så klart har jag redan tagit mitt beslut men det håller jag för mig själv", säger ten Hag.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons