Annons

Ny förlust för Ystads IF

Ystads IF har det kämpigt i handbollsallsvenskan. På söndagen fick laget inkassera ännu en bortaförlust. Stockholmslaget Söder vann med 31-27 (13-12).
Sport • Publicerad 10 mars 2002

Matchen följde YIF:s vanliga mönster i bortaspelet. En fullgod insats i 45 minuter men en svag avslutning. Söder gick från jämna 19-18 till betryggande 29-21 och därmed var tillställningen punkterad. I den vevan gjorde sig YIF skyldigt till ett par ödesdigra straffmissar. - Målsättningen framöver får bli att försöka ta så många poäng som möjligt. Det är fortfarande lite öppet om sjätteplatsen men det blir svårt för oss att nå dit, menade YIF-tränaren Christian Andersson. Sjumålsskytten Marcin Kurowski var bästa för dagen i YIF. Godkända insatser svarade även Anders Persson och Pierre Gaum för.

Peter Hellemark peter.hellemark@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons