Annons

Österlens hetaste fotbollspar: ”Kan inte förneka det”

I höstas talade Österlen FF-tränaren Mladen Blajogevic, 33, ut i YA om sitt privatliv och att fotbollen hade kostat honom ett förhållande.
Nu har han hittat kärleken på nytt.
Österlens bästa herrtränare har blivit ett par med Österlens bästa damspelare, Angelica Fridh, 26, från Hammenhögs IF.
Ystad • Publicerad 10 januari 2018
Mladen Blagojevic och Angelica ”Bus” Fridh.
Mladen Blagojevic och Angelica ”Bus” Fridh.

Det går bra för Mladen Blagojevic nu.

Så sent som i tisdags fick han igenom sin önskan att riva upp beslutet med fria byten i högre fotbollsserier. En stor seger för Österlentränaren, som kanske starkast av alla i landet förkroppsligat kampen mot fria byten.

Annons

Privatlivet har också tagit en positiv riktning.

Sedan en tid tillbaka är han tillsammans med Hammenhögs IF:s backstjärna och lagkapten Angelica ”Bus” Fridh. Av många ansedd som den bästa damspelaren i sydöstra Skåne.

– Jag kan inte förneka att det är så, det är ingen hemlighet, säger Mladen Blagojevic till YA.

Både Mladen och Angelica har på facebook ändrat sina statusuppdateringar och anger varandra som partner. När Mladen i höstas talade ut om sitt privatliv hade han sedan någon månad tillbaka brutit med den kvinna som han i oktober skulle få en dotter med.

– Fotbollen kostade mig ett förhållande. Jag kan åka tre timmar till Kalmar, se två timmar fotboll och åka tre timmar bil hem igen för att kanske ha fått med mig en enda detalj. Det är klart att det är en slags stördhet, sa Mladen i en YA-intervju i slutet av september.

Förhållandet med Angelica Fridh är relativt nytt. Mladen vill vara nära sitt barn i Malmö, men har nu även skaffat ett boende i Brantevik.

– På så vis slipper jag lika lång pendling till jobb och träning som tidigare, säger Mladen, som arbetar som fotbollsinstruktör på Macleanskolan i Skurup.

Som tränare – har du något att lära ut till Angelica?

– Ha-ha, nej hon är ett hopplöst fall. Slår bara långbollar, det är hemskt att se. Det får du gärna skriva, säger Mladen och skrattar.

Jan OhlssonSkicka e-post
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons