Raffel när YIF uddamålsvann

Med ett straffmål i matchens allra sista sekund såg Krzysztof Fatalski till att YIF besegrade Alingsås med 29-28 (12-16).
Sport • Publicerad 20 mars 2002

Det var annars Alingsås som började bäst anförda av duktige skytten Marcus Sjöstedt. Marcus var centralfiguren i den första halvleken tillsammans med Krzysztof Fatalski som gjorde sju mål i den första halvleken. I den andra fick YIF bättre grepp på Alingsåsskyttarna och kunde sakta men säkert sega sig i kapp och så småningom förbi. Slutet blev dramatiskt där Pierre Gaum blev nerdragen i slutsekunderna med straff som följd. På denna fastställde Fatalski slutresultatet. Bäst i YIF var nämnde Fatalski tillsammans med Marcin Kurowski och Bastian Andersson som kom starkt i den andra halvleken efter ha blivit skadad tidigt i den första halvleken. Mcyket duktiga var också doldisarna Martin Walfridsson på vänsterkanten och Martin Wendel på linjen.

Jan Andersson jan.andersson@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.