Annons

Sjöbo segrade i Blekinge

Fotboll • Publicerad 13 september 2020
Foto: Per Danielsson/TT

Sjöbo fortsätter att övertyga i toppskiktet i division 2 och tog en klar seger i Blekinge mot Ronneby trots att man saknade flera viktiga kuggar av olika anledningar.

– Vi hade sju spelare borta, men det visar på bredden i truppen att man ändå kan åka upp i en timme och 45 minuter och alla presterar, myste Sjöbotränaren Petrit Gashi efter segern med 4-1.

Annons

Gästerna från Skåne tog en tvåmålsledning men reduceringen skarvades in på en fast situation. Sjöbo fick en drömstart på andra halvlek med mål inom en minut och sen kunde man passa på att lufta truppen och hålla undan till tre färska pinnar. Mycket talar för att det kan bli en seriefinal mot Janstorp om två veckor.

– Vi ser fram emot den matchen, men det gäller att inte gå händelserna i förväg, sa Gashi och plussade extra för Sanna Svensson för ett mål och två assist.

Ronneby-Sjöbo 1-4 (1-2)

Sören Simonsen
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons