Sjöbo starkast på bortaplan

Fotboll • Publicerad 25 april 2018

Spjutstorp-Sjöbo 2-3 (1-0)

Gästerna inledde bäst men Spjutstorp jobbade sig in i halvleken och tog en ledning som man utökade till 2-0 efter paus på frispark. Hemmalaget hade också ett friläge att göra 3-0 och punktera matchen, men i stället kunde Sjöbo reducera med 18 minuter kvar att spela och även kvittera med tio kvar. Ett skott från bortalaget letade sig in i nätmaskorna när endast fem minuter återstod och vändningen var fullbordad.

- Det känns lite surt. Tycker ändå att vi spelade bra, men vi orkade inte på slutet, konstaterade Spjutstorpstränaren Jörgen Nilsson och utsåg Daniella Hammar till sitt lags bäste för dagen.