Annons

Skurups första seger i "trean"

13-årige Emil Ohlsson från Skurups BTK är redan mogen att vinna matcher i division 3. När Skurups BTK tog sina första poäng för säsongen tog Emil båda sina singlar plus dubbeln tillsammans med Thomas Håkansson.
Sport • Publicerad 17 november 2009

Skurup slog Kristianstad PK med 8-2.

– Starkt att vara så ung och klara pressen. Beröm också till Viktor Johansson som vann sina matcher, säger tränaren Per Nilsson.

Annons

Vilket även lagets ankare, Anders Persson, gjorde. Därmed kan klättringen i tabellen ha börjat för Skurup, som tidigare var utan seger.

Betydligt högre upp i tabellen ligger Ale och Sjöbo. Båda är obesegrade och Ale besegrade i den senaste omgången Hylta med 8-2 medan Sjöbo slog PK Österlen med 8-1. Noterbart här är att Peter Larsson i Sjöbo besegrade sin son Marcus (i PK Österlen) med 3-1 i set. Sjöbo och Ale möts i en seriefinal 12 december. Med i toppstriden finns också KFUM Kristianstad.

SAXO
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons