unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Stjärnan dissar VM-publik – kan stanna hemma

Mikkel Hansen. Arkivbild.
Mikkel Hansen. Arkivbild.
Foto: Andreas Hillergren/TT

Danska världsstjärnan Mikkel Hansen överväger att avstå handbolls-VM i Egypten om publik släpps in på läktarna.

– Jag vet inte om man ska stoppa turneringen men det borde i varje fall inte vara några som helst åskådare på läktarna, säger han till Jyllands-Posten.

– Jag kan inte se någon mening i att vi spelare ska leva i en bubbla på ett hotell och tvingas isolera oss på samma sätt som under damernas EM för att sedan åka till en hall och spela inför en massa människor. Jag har svårt att se att de ska kunna få in en massa folk i hallarna utan att det är någon fara för oss.

Hansen, 33, har tre gånger blivit vald till världens bästa handbollsspelare. Han tycker att det är oseriöst av Egypten att ta in publik på matcherna, enligt planen ska eventuellt upp till 5 000 åskådare få se VM-matcherna.

– Jag skulle ljuga om jag sade att jag inte funderat på att lämna återbud eller i alla fall tänka över det. I alla fall invänta information om hur arrangörerna tänkt göra.

VM startar den 13 januari. Danmark är regerande världsmästare.