Annons

Storförlust för Skurups HB

I senaste omgången krossades Pandora med 19-8. På söndagen kom Skurups handbollsdamer ner på jorden igen. Hemma mot topplaget Eslöv blev det förlust med lika stor marginal, 15-26 närmare bestämt.
Sport • Publicerad 27 januari 2002

- Vi hade en jättebra inställning mot Pandora. Den var som bortblåst nu, suckade Ingemar Andersson, tränare i Skurups HB. Eslövs BF är ett topplag i division 3 och kom till Skurupshallen med en stark uppställning. Hemmatjejerna lyckades inte bjuda upp till kamp i många minuter. Gästerna ryckte i ett tidigt skede och hade avgjort redan efter den första halvleken. Under den första halvtimmen kom Skurup inte upp i mer än fyra mål samtidigt som Eslöv gjorde 13. - Vi var steget efter hela tiden. Med tanke på att vi mötte ett så pass bra lag borde inställningen varit på topp men det var den inte, sa SHB-tränaren. Hemmalaget hade förtvivlat svårt att göra mål i första halvlek. Niometersskyttarna Annelie Adielsson och Louise Andersson saknades enormt. Louise befann sig på skidsemester och Annelie har förmodligen spelat sin sista match för säsongen. - Hon är korsbandsskadad och ska opereras så jag räknar inte med att hon kan spela mer den här säsongen, förklarade Ingemar Andersson. Förlusten innebär att Skurup halkade efter topptrion Farmen, Eslöv och Dalhem ytterligare. Nu får nog laget inrikta sig på att försöka behålla fjärdeplatsen. - Vi har hela tiden sagt att vi siktar på en mittenplats och det har vi just nu. Något annat kan man inte förvänta sig eftersom vi bara tränar en gång i veckan, avslutade Ingemar Andersson. Skurup-Eslöv 15-26 (4-13) S: Anna-Carin Olsson 6, Lena Olsson 2, Angelica Palm 2, Anna Persson, Caroline Larsson, Jaqueline Svanqvist, Irene Karlsson, Martina Johansson.

Patrik Nyström patrik.nystrom@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons