Annons

Storseger för Ystads FBC mot Öresund

Ystads FBC fortsätter att storma fram i sin innebandyserie. Under fredagen bärgades den sjätte segern men helt smärtfritt gick det inte.
Sport • Publicerad 22 november 2008

- Nej, de överraskade oss rejäl i den första perioden med sin oerhört höga press. De stressade oss ordentligt och vi hade det riktigt tungt. Men efter ett taktiskt snack i periodpausen lyfte vi blicken och började leverera bollen betydligt snabbare. När vi sedan reder ut ett jobbigt boxplay vänder matchen, sade Ystads tränarpar Oskar Johansson och Peter Åkesson.

I slutet av andra får sedan hemmalaget två psykologiskt viktiga mål. Dels 3-2 när matchuret står på 18.30 och dels 4-2 precis när klockan slår över till 20.00. Tungt, jobbigt och ridå för Öresund. Extra plus denna afton till målvakten Ola Kullberg som räddade sitt lag i första och till slitvargen Tobias Gullstrand som sedan han omskolats till forward numera skapar stor oreda i motståndarnas försvar.

SAXO
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons