Annons

Sverige går mot en ljus framtid med Ola och Staffan

Helt i skymundan av Niclas Ekbergs makalösa debut fanns det många andra debutanten och färskingar som tog chansen när de nu fick chansen i den blågula dressen.
Sport • Publicerad 2 november 2008

Och med det nya förbundskaptenparet Staffan Olsson och Ola Lindgren vid rodret verkar Sverige gå en ljus tid till mötes.

Tycker det såg riktigt bra ut och jag är verkligen imponerad över de nya killarna - inte bara Niclas Ekberg, menade förre YIF:aren Kim Andersson. Förutom Niclas var Kim imponerad av exempelvis Jonathan Stenbäcken som blev tvåmålsskytt.

Annons

- Jag har inte haft så jätte-koll på spelarna hemma i Sverige men jag måste säga att jag blev imponerad av alla de nya killarna. Jonathan exempelvis har ju ett jätteskott och han var en jätte i försvaret och saknar väl bara lite tempo men det kommer.

Och beträffande Niclas kunde Kim bara slösa med berömmet. - Ta bara det sättet på hur han gick in och tog den första straffen direkt från bänken. Imponerande - det visar på att det handlar om en riktig vinnarskalle.

Staffan Olsson och Ola Lindgren fick alltså bästa tänkbara start på sitt nya jobb.

- Tycket det fungerade bra. Vi hade bra inställning och fokus under hela matchen., menade Ola .

- Håller med. Tycker vi fick bra tryck på dem och hade bra avvägning i tempot, avslutade Staffan Olsson.

Jan Andersson jan.andersson@allehandasyd.se
Jan Andersson
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons