unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Sveriges VM-motståndare i karantän – åtta smittade

Tjeckiens handbollslandslag, här i match mot Kroatien i förra årets EM, har hamnat i coronakarantän inför VM. Arkivbild.
Tjeckiens handbollslandslag, här i match mot Kroatien i förra årets EM, har hamnat i coronakarantän inför VM. Arkivbild.
Foto: Ronald Zak/AP/TT

Sveriges premiärmotståndare i handbolls-VM, Tjeckien, har hamnat i coronakarantän sedan hela åtta spelare testat positivt för covid-19, rapporterar Radiosporten.

Tjeckien skulle ha mött Färöarna i EM-kval på bortaplan på onsdagskvällen, men matchen har skjutits upp.

På tisdagen sattes det svenska landslaget i coronakarantän sedan Anton Lindskog testat positivt och EM-kvalet borta mot Montenegro sköts på framtiden.

Enligt det tjeckiska handbollsförbundets webbplats kommer den tjeckiska truppen att flyga hem och sättas i karantän.

Sverige och Tjeckien ska enligt planerna mötas i handbolls-VM nästa torsdag. Handbolls-VM i Egypten avgörs den 13-31 januari.