Annons

Tre frågor till TFF:arna

Sport • Publicerad 11 november 2008
1. Målet mot Djurgården och jag brukar göra ett mål per säsong. 2. Jag har själv varit lite av en flopp i år men jag skyller på min dåliga rygg. 3. Allt beror på spelartruppen och får vi behålla stommen plus någon annan – ja, då har vi mer att plocka fram.
1. Målet mot Djurgården och jag brukar göra ett mål per säsong. 2. Jag har själv varit lite av en flopp i år men jag skyller på min dåliga rygg. 3. Allt beror på spelartruppen och får vi behålla stommen plus någon annan – ja, då har vi mer att plocka fram.Foto: 
1. Mot Djurgården nu när vi vann och jag äntligen fick vara lagkapten. 2. Ljungskile hemma, även om jag själv inte var med i matchen. 3. Det ser mycket bra ut och hoppas vi får behålla stommen och få något nytt. Då tar vi några kliv till.
1. Mot Djurgården nu när vi vann och jag äntligen fick vara lagkapten. 2. Ljungskile hemma, även om jag själv inte var med i matchen. 3. Det ser mycket bra ut och hoppas vi får behålla stommen och få något nytt. Då tar vi några kliv till.Foto: 
1. Kalmarmatchen hemma. En bra match som vi vann och där jag gjorde ett mål. 2. Ingen enskild händelse men sammantaget borde jag gjort fler mål och det irriterar. 3. Ser väldigt positivt ut och vi har börjat en resa. Vi är många spelare som utvecklats rejält.
1. Kalmarmatchen hemma. En bra match som vi vann och där jag gjorde ett mål. 2. Ingen enskild händelse men sammantaget borde jag gjort fler mål och det irriterar. 3. Ser väldigt positivt ut och vi har börjat en resa. Vi är många spelare som utvecklats rejält.Foto: 
1. AIK hemma var en höjdare för hela laget och jag fick själv nöjet att slå in målet till 2– 0. 2. Ljungskile hemma var en flopp. Hade vi mött dem senare hade vi säkert vunnit. 3. Vi har en jättebra grund att stå på och vi har satt oss i stor respekt.
1. AIK hemma var en höjdare för hela laget och jag fick själv nöjet att slå in målet till 2– 0. 2. Ljungskile hemma var en flopp. Hade vi mött dem senare hade vi säkert vunnit. 3. Vi har en jättebra grund att stå på och vi har satt oss i stor respekt.Foto: 
1. Hela matchen mot Göteborg på Ullevi, där jag gjorde ett mål, är ett härligt minne. 2. Kan inte komma på någon speciell flopp men jag borde gjort fler mål överhuvud taget. 3. Vi är ett stabilt mittenlag som kan bli ännu bättre.
1. Hela matchen mot Göteborg på Ullevi, där jag gjorde ett mål, är ett härligt minne. 2. Kan inte komma på någon speciell flopp men jag borde gjort fler mål överhuvud taget. 3. Vi är ett stabilt mittenlag som kan bli ännu bättre.Foto: 
1. Segern hemma mot Kalmar som spelade bra men där vi vände underläge och vann. 2. Definitivt Geflematchen, där vi ju leder med 2– 0. Hade vi vunnit i stället för 3– 3 hade vi ju också slutat sjua i stället för tia. 3. Omöjligt att sia redan nu, när vi inte vet något om spelartruppen.
1. Segern hemma mot Kalmar som spelade bra men där vi vände underläge och vann. 2. Definitivt Geflematchen, där vi ju leder med 2– 0. Hade vi vunnit i stället för 3– 3 hade vi ju också slutat sjua i stället för tia. 3. Omöjligt att sia redan nu, när vi inte vet något om spelartruppen.Foto: 
1. Vinsten borta mot Göteborg som gav en perfekt start på resten av säsongen. 2. Ljungskile hemma var en riktig flopp.. 3. Laget kan fortsätta att utvecklas och ta ytterligare ett kliv framåt eller uppåt.
1. Vinsten borta mot Göteborg som gav en perfekt start på resten av säsongen. 2. Ljungskile hemma var en riktig flopp.. 3. Laget kan fortsätta att utvecklas och ta ytterligare ett kliv framåt eller uppåt.Foto: 
1. Matchen mot Sundsvall borta, där jag ju gjorde mål på frispark. 2. Matcherna på Ullevi mot Gais och Göteborg var inga höjdare för mig personligen. 3. Det ser riktigt bra ut om vi får behålla laget och eventuellt förstärka med en forward.
1. Matchen mot Sundsvall borta, där jag ju gjorde mål på frispark. 2. Matcherna på Ullevi mot Gais och Göteborg var inga höjdare för mig personligen. 3. Det ser riktigt bra ut om vi får behålla laget och eventuellt förstärka med en forward.Foto: 
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons