GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

von Eckermann klar för världscupfinal

Världsettan Henrik von Eckermann är klar för världscupfinal i april nästa år.
Ridsport • Publicerad 4 december 2022

Henrik von Eckermann och Iliana hade en tuff dag på jobbet i spanska La Coruña.

Ekipaget åkte på fyra fel efter en rivning – men hade samtidigt fältets snabbaste tid. Något som räckte till en femteplats vilket gav von Eckermann tolv poäng och en tredjeplats i hoppningstabellen. I och med det resultatet så är den svenske världsettan redan klar för världscupfinal i april 2023.

Bortsett från Eckermann så representerades Sverige av två andra ekipage i Spanien. Wilma Hellström på Cicci BJN slutade på en tiondeplats. Petronella Andersson och Castres van de Begijnakker Z hade sex fel efter rivning och tidsfel. Ekipaget slutade på plats 20.

Efter omhoppning vann tyskan Janne Friederike Meyer-Zimmermann framför britten Harry Charles.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.