Annons

YIF avslutar mot Heim

Ystads IF säkrade i och med storsegern över Lindeskolan i princip en play off-plats. YIF kommer dock inte att lämna något åt slumpen i dagens avslutande match mot Heim borta, som ju också jagar en play off-plats.
Sport • Publicerad 26 mars 2004

YIF har i dagsläget 16 poäng och 40 plusmål medan Wasaiterna och Heim 14 poäng vardera och en beskedligare målskillnad. Robert Hedin, tränare i YIF: "Vi har ju ett stort försprång till både Wasaiterna och Heim så jag får verkligen hoppas att vi inte klappar igenom och tappar det. Vi kommer dock inte att spela på något resultat utan siktar på att vinna även den här matchen. Eftersom vi redan är mer eller mindre klara så ser jag det här som ett utmärkt tillfälle att spela ihop laget ytterligare inför play off-matcherna. Vi hade lite problem med Michael Pettersson senast vi mötte Heim så vi ska försöka få stopp på honom, plus att jag önskar mig lite bättre tryck i kontringarna." Kalle Frändesjö, tränare i Heim: "Vi räknar inte med att slå YIF med de 14 mål som krävs för att gå om dem utan vi får sätta vår tillit till Mantorp i stället och hoppas att de kan störa Wasaiterna. Men det förutsätter ju att vi själva vinner. Helt ärligt har vi inte spekulerat i ett eventuellt play off-spel utan är ganska nöjda med säsongen ändå. Vi ska försöka avsluta på ett bra sätt."

Fredrik Sörensson fredrik.sorensson@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons