Annons

Ystapågarna med i leken igen

Ystapågarna är med i leken igen efter en riktigt jämn tillställning mot Vinslöv. Hemmalaget svarade för ett segerryck och gick från 22– 22 till 27– 22 vilket ledde till slutresultatet 31– 27 (15– 15).
Sport • Publicerad 24 november 2008

- Rycket från 22-22 till 24-22 kom i samband med att vi spelade en man mer. När vi därefter valde att fortsätta att punktmarkera gästernas store dirigent, Christoffer Björklund och Leo Larsson avvärjde ett par frilägen, kunde vi skaffa oss ett betryggande försprång på fem bollar. Ett övertag vi sedan hade god kontroll på, menade Ystadslagets coach Daniel Andersson.

Sett över hela matchen fanns det flera ingredienser som gladde coach-Andersson.

Annons

Bland annat hade spelarna bra med spring i kontringsspelet som förutom några enkla mål också tröttade ut ett något tungfotad Vinslöv.

Toppar i hemmalaget var niometersspelarna Daniel Håkansson och Filip Magnusson. Sen får man inte glömma mål-Leos avgörande insats när matchen stod och vägde.

Mats Hedfors
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons