Annons

Zlatan inbytt när Milan tappade poäng

Zlatan Ibrahimovic byttes in för Milan i den 62:a minuten, kort efter att bottenlaget Salernitana kvitterat till 1–1 på San Siro.
Men 41-åringen kunde inte hjälpa sitt lag till seger och tre viktiga poäng i den täta kampen om Champions League-platser i Serie A-fotbollen.
Fotboll • Publicerad 13 mars 2023
Zlatan Ibrahimovic är nu Serie A-fotbollens äldste målskytt genom tiderna. Arkivbild.
Zlatan Ibrahimovic är nu Serie A-fotbollens äldste målskytt genom tiderna. Arkivbild.Foto: Antonio Calanni/AP/TT

En nick från nära håll och ett tungt skott från distans var båda hyggliga försök från Ibrahimovic, men några mål blev det inte den här gången för svensken. Och Milan fick nöja sig med 1–1 och en poäng mot 16:e-placerade Salernitana.

För Zlatan Ibrahimovic blir det dock allt mer speltid för varje match. Det här var tredje ligamatchen i rad där han blev inbytt efter sin comeback för drygt två veckor sedan. Då hade han inte spelat på nio månader efter en knäoperation.

Annons

Efter 26 av 38 omgångar är Milan fyra i tabellen med hela 20 poäng upp till suveräna serieledaren Napoli. Bakom tabellettan är det däremot jämnt. Inter är tvåa på 50 poäng, Lazio trea på 49, Milan fyra på 48 och Roma är femma på 47.

Endast de fyra främsta lagen kvalar in till nästa säsongs Champions League.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons