Annons

Zlatan om ovissa framtiden: "Rädd för att sluta"

Zlatan Ibrahimovic vet inte vad som väntar efter fotbollskarriären.
Något som skrämmer honom, berättade han i italiensk tv i helgen.
Fotboll • Publicerad 6 december 2021
Zlatan Ibrahimovic vill fortsätta i Milan livet ut, säger han i italiensk tv. Här firar hansitt öppningsmål för Milan i torsdagens bortamöte mot Genoa.
Zlatan Ibrahimovic vill fortsätta i Milan livet ut, säger han i italiensk tv. Här firar hansitt öppningsmål för Milan i torsdagens bortamöte mot Genoa.Foto: Tano Pecoraro/AP/TT

Zlatan Ibrahimovic talade om framtiden och en eventuell fortsättning i Milan i det italienska tv-programmet "Che tempo che fa" under söndagskvällen, skriver Fotbollskanalen.

Kontraktet med den italienska Serie A-klubben går ut nästa sommar, men Ibrahimovic hoppas på en förlängning, säger 40-åringen.

Annons

– Jag vill spela så mycket som möjligt. Jag vill inte ångra att jag inte fortsatte spela. Jag hoppas det blir i Milan resten av livet.

Målet den här säsongen är att vinna ytterligare en ligatitel med Milan, där Zlatan gjort sex mål och två assist på tolv spelade matcher i hittills i år. Men vad som väntar efter fotbollskarriären är ett stort frågetecken för spelaren själv.

– Jag vet inte vad som väntar i min framtid efter fotbollen. Det är därför jag är rädd för att sluta, säger han i programmet.

Milan toppar den italienska ligan, en poäng före Inter, efter 16 spelade omgångar.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons