Zlatan spelade en halvlek – Milan vann igen

Fotboll • Publicerad 12 januari 2021
Zlatan Ibrahimovic är tillbaka på allvar efter sin skada. Han spelade en halvlek i cupmatchen mot Torino för sitt Milan.Foto: Antonio Calanni/AP/TT

Zlatan Ibrahimovic gjorde i lördags comeback efter sin skada när Milan besegrade Torino med 2–0 i Serie A. Svensken byttes då in med fem minuter kvar av matchen.

Tre dagar senare möttes lagen igen, nu i åttondelsfinal i den italienska cupen – och med Ibrahimovic med från start. Det var mållöst under ordinarie tid och under förlängningen. Men Torino fick ingen revansch utan Milan vann straffläggningen med 5–4.

Ibrahimovic byttes ut i halvtid. Då hade han haft ett bra skott som dock gick över mål.

Lagkompisen Sandro Tonali hyllade svensken i halvtid.

– Att Zlatan Ibrahimovic är tillbaka är viktigt och han får nu några minuter i benen. Han ger oss en känsla av självförtroende, säger Tonali till Rai Sport, enligt sajten Football Italia.

Ibrahimovic blev lårskadad i slutet av november.