Annons

Ännu en dödsolycka i Tomelilla

(Uppdaterad 08.34) En 62-årig man omkom efter att ha kraschat med en moped på lördagskvällen vid Ludaröd utanför Tomelilla. Han upptäckts liggandes på vägen av en förbipasserande.
Tomelilla • Publicerad 16 november 2008

SOS Alarm tog emot larmet klockan 22.24 och skickade ambulans till platsen. Den 62-årige mannen låg en bit från sin EU-moped när räddningstjänsten kom till platsen. De kunde då konstatera att han var avliden. Vad som orsakat olyckan är ännu oklart. En polisutredning kommer att ske.

- Det kan ha berott på sjukdom, det är mycket möjligt, säger Lars Karsten, vakthavande befäl för polisen i Skåne och Blekinge.Misstankarna om sjukdom finns även hos inre befäl i Ystad:- Vi ska utreda det ordentligt. Det vara ett sjukdomsfall, eller något annat. Han kan ha kört omkull eller så drabbades han av sjukdom och ramlade av mopeden, säger Kent Persson på Ystadspolisen.

SAXO
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons