Annons

Bangolfen får vara kvar

Tomelilla Bangolfförening får fortsätta sin verksamhet med minigolfen och biljettförsäljningen till badet precis som tidigare säger Olle Lidgren, turism- och näringslivsstrateg i kommunen.
Tomelilla • Publicerad 15 november 2008
Tomelilla Bangolfförening får fortsätta sin verksamhet med minigolfen och biljettförsäljningen till badet precis som tidigare Arkivbild: YA
Tomelilla Bangolfförening får fortsätta sin verksamhet med minigolfen och biljettförsäljningen till badet precis som tidigare Arkivbild: YAFoto: 

Eftersom verksamheten ligger på den del av fastigheten som kommer att tillhöra den nya Folkets parkföreningen så ska kommunen betala ett årligt bidrag för bangolfens verksamhet.

- Campingen kommer inte att ingå, säger Olle Lidgren. Den ska arrenderas. Vi vill ha en entreprenör som utvecklar den verksamheten. Vi kommer att göra en upphandling och självklart står det fritt för Tomelilla Bangolf att lägga in ett anbud om de är intresserade.

Lollo Bark lollo.bark@allehandasyd.se
Lollo Bark
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons