Annons

Golfklubben firar 20 års-dagen under en hel vecka

Tomelilla • Publicerad 20 juli 2007

20 år av golfande på Tomelillas golfklubb firas med festiligheter under en hel vecka.

Jubileet firas bland annat med att alla som gör en golfrunda mellan 23 till 29 juli har möjlighet att vinna priser och klubben sänker sitt greenfeepris från 340 kronor till 200.

Annons

Genom liknande erbjudanden hoppas golfklubben dra till sig golfare från fler orter än Tomelilla.

– Jag ser mest fram emot att få visa gäster från hela Skåne vilken fin bana vi har här. Den är faktiskt lite speciell. Många tycker den är svår, men jag skulle säga att den är utmanande och trevlig, säger GK:s ordförande Leif Broman med en liten utmaning i rösten.

Lyckas man bemästra den kluriga banan så finns det dock belöningar. Vid varje hål kan man vinna en värdecheck hos ett företag om man lyckas slå en eagle.

– Och det händer lite då och då att besökare lyckas med att en eagle, som är att slå två slag under hålets idealresultat, säger Leif Broman.

Till slut avslutas festligheterna med en jubileumsfest på lördagen, där medlemmar och inbjudna är välkomna. Bland annat kommer man få träffa alla de personer som har varit ordföranden under de 20 åren.

Lina Hansson

SAXO
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons