Misshandel i Grekland anknyter till Tomelillafall

Utredningen av misshandeln av en 67-årig man i Tomelilla för två veckor sedan har av allt att döma aktualiserat ytterligare brott, bland annat en misshandel i Grekland i somras.
Tomelilla • Publicerad 7 februari 2002

En 18-årig man som misstänks för misshandeln i Tomelilla är även misstänkt för brottet i Grekland. Han sitter sedan tidigare häktad och omhäktades i onsdags av Ystads tingsrätt. I onsdags häktades också en 19-åring, misstänkt för grov misshandel, olaga tvång och övergrepp i rättssak i samband med händelserna i Grekland i somras. - Han nekar till anklagelserna, säger advokat Nils J:son Anderberg, som företräder 19-åringen. I övrigt är Nils J-son Anderberg förhindrad att kommentera häktningen. Båda häktningsförhandlingarna hölls bakom lyckta dörrar och åklagaren har inte velat att berätta något om fallen.

Peter Hellemark peter.hellemark@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.