Annons

Misshandel i Grekland anknyter till Tomelillafall

Utredningen av misshandeln av en 67-årig man i Tomelilla för två veckor sedan har av allt att döma aktualiserat ytterligare brott, bland annat en misshandel i Grekland i somras.
Tomelilla • Publicerad 7 februari 2002

En 18-årig man som misstänks för misshandeln i Tomelilla är även misstänkt för brottet i Grekland. Han sitter sedan tidigare häktad och omhäktades i onsdags av Ystads tingsrätt. I onsdags häktades också en 19-åring, misstänkt för grov misshandel, olaga tvång och övergrepp i rättssak i samband med händelserna i Grekland i somras. - Han nekar till anklagelserna, säger advokat Nils J:son Anderberg, som företräder 19-åringen. I övrigt är Nils J-son Anderberg förhindrad att kommentera häktningen. Båda häktningsförhandlingarna hölls bakom lyckta dörrar och åklagaren har inte velat att berätta något om fallen.

Peter Hellemark peter.hellemark@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons