Annons

Misshandel på Tingvalla

En 18-årig pojke åtalas i dag för misshandel sedan han enligt åklagaren slagit och sparkat på en jämnårig person på nöjesstället Tingvalla. Målsägaren säger i polisförhör att han var alkoholpåverkad och letade efter en kompis när misshandeln inträffade.
Tomelilla • Publicerad 18 november 2002

-?Jag stötte till någon. Därefter började en kille att knuffa på mig, säger 18-åringen, som därefter bara minns att han ramlade på golvet och att någon sparkade honom någonstans på kroppen. Den åtalade pojken har en annan version av händelsen under natten till den 6 oktober. Han säger att han ställde sig mellan 18-åringen och en annan person som bråkade, fick ett knytnävsslag i ansiktet och slog tillbaka. Den åtalade erkänner detta och att han sparkat på målsägaren offret när denne låg ner på golvet.

Per Sjöberg per.sjoberg@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons