Annons

Stjärnskott och veteraner prisade

Tomelilla IF delar årligen ut Eddies Minnesfondspris. I vanliga fall är det bara en pristagare men i år har Tomelilla IF bestämt att det får bli fyra; två ungdomar och två mogna män.
Tomelilla • Publicerad 24 mars 2004

Robin Nilsson får utmärkelsen för att han är en framträdande spelare i det 16-årslag som kvalificerat sig till pojkallsvenskan. Robin är också uttagen till Skånelaget. Linda Larsson får utmärkelsen för att hon som träningsvillig och läraktig är ett bra föredöme. Linda har från 15-årslaget kämpat sig till en plats som högerback i damlaget. Förutom blommor i lagets färger kan Linda och Robin glädja sig åt varsin check på 1 000 kronor. Bertil "Poppe" Persson och Bengt "Skavaren" Andersson började sina karrlär som spelare på 50-och 60-talet och har sedan dess varit engagerade som lagledare, tränare, och fixare av allehanda slag. De två veteranerna får vardera 500 kronor, blommor och äran.

Helena Blendberg helena.blendberg@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons