Annons

Tomelillabor åtalas för bensinslangning

Åklagaren lämnade på måndagen in åtalet mot de två män, 20 och 26 år gamla från Tomelilla, som greps natten till förra lördagen i Degeberga. Männen hade försökt slanga bensin från tre parkerade bilar på Tingstorget och även gjort inbrott i den ena bilen.
Tomelilla • Publicerad 11 november 2002

En kvinna råkade titta ut genom ett fönster i sin lägenhet på natten när hon fick syn på två män som höll på att ta sig in i en parkerad bil. Hon ringde genast efter polisen. När första polisbilen kom fram hade männen kört från Tingstorget. Poliserna upptäckte dock bilen vid bensinmacken Bilisten på Tingsvägen. Båda männen greps. Stöldgodset från bilinbrottet, en bil-cd, en kamera och en jacka, hittades i deras bil. 20-årige mannen medger endast att han hjälpt till att bryta upp ett av tanklocken och skyller resten på 26-åringen. Männen sitter häktade i väntan på rättegången. Text: Lennart Svenezon

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons