Annons
Nyheter

Ännu en Fox-man i sexskandal

Ytterligare en profil har hamnat i blåsväder på den amerikanska tv-kanalen Fox News. Den konservativa debattören och programledaren Eric Bolling anklagas nu för att ha sexuellt sextrakasserat kvinnliga medarbetare, rapporterar flera medier.(TT)
Publicerad 6 augusti 2017

Ytterligare en profil har hamnat i blåsväder på den amerikanska tv-kanalen Fox News. Den konservativa debattören och programledaren Eric Bolling anklagas nu för att ha sexuellt sextrakasserat kvinnliga medarbetare, rapporterar flera medier.

Enligt Huffington Post utreds Bolling för att ha skickat sms med bilder på sitt könsorgan till tre kvinnor. Händelserna ska ha inträffat vid separata tillfällen för flera år sedan.

Annons

Enligt en talesperson för Fox ska tv-kanalen utreda vad som har hänt och Bolling har plockats bort från rutan så länge undersökningen pågår. Enligt programledarens advokat är uppgifterna "osanna och fruktansvärt orättvisa".

På senaste tiden har Fox News skakats av flera skandaler. I våras sparkades programledaren Bill O'Reilly för att ha sextrakasserat flera anställda. Förra året avgick kanalens numera avlidne grundare Roger Ailes från sin vd-post efter att programledaren Gretchen Carlson anklagat honom för trakasserier.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons