Annons
Nyheter

Anton Ewald tillbaka - nu som Anton

Nygift, med ett nytt skivbolag i ryggen och ny musik är Anton Ewald tillbaka på musikscenen. På fredag släpps låten "LILY", en låt i ny stil och med ett nytt sound. - Det är mer genuint jag, säger han. - "LILY" är en förkortning för Like I love you, säger Anton Ewald, till TT.(TT)
Publicerad 1 juni 2017
””

Låten beskriver han som en lite mörkare och sorgligare historia.

””

"Ett annat sound"

Annons

Han har nyligen slopat efternamnet i sitt artistnamn och kallar sig numera bara Anton. Det har att göra med nystarten i musiken, berättar han, och viljan att vara mer genuint sig själv.

””

Det har tagit två år för honom att hitta det rätta soundet, och verkligen göra den musik han själv vill göra. Under de senaste två åren har han lärt sig att producera musik i studion, för att kunna förverkliga sina visioner.

En wow-känsla

Efter Melodifestivalen 2013 och 2014 hamnade han i en situation där han upplevde det som att andra gjorde valen, och han själv "åkte med".

””

Låten "LILY" har han skrivit och producerat själv tillsammans med producenten Rami Yacoub, som tidigare har arbetat med världsstjärnor som Britney Spears och One Direction.

Att han har kommit så pass långt att han producerar musik med Rami Yacoub ger en riktigt wow-känsla, säger han.

””

"Nördat många månader"

Han hoppas att fansen ska tycka lika mycket om den nya musiken som han gör.

””

Blir det någon ny skiva? Just nu har han några låtar som är mer eller mindre klara, låtar som kan bli ett album i början av nästa år.

””

TT: Det blir ingen smekmånad nu då?

””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons