Annons
Nyheter

Här är alla deltagare i "Mästarnas mästare"

Ingemar Stenmark, Magdalena Forsberg och Pernilla Wiberg. I jubileumssäsongen av SVT:s "Mästarnas mästare" möts tidigare deltagare - men den här gången tävlar de i lag. - Det kan nog hända att det blir ännu mer tävlingsinriktat, säger Magdalena Forsberg.(TT)
Publicerad 10 augusti 2017

SVT-programmet "Mästarnas mästare", där olika sportprofiler tävlar i olika slags grenar, fyller tio år nästa säsong. Därför har tv-kanalen valt att göra om upplägget i tävlingen.

I stället för att deltagarna tävlar individuellt är de nu indelade i olika lag. Dessutom är det enbart tidigare deltagare som gör upp om titeln i "Mästarnas mästare".

Annons

"Jag tycker att det ska bli jättekul att få vara med i "Mästarnas mästare" igen. Det ska bli intressant att se hur vi individuella skidåkare klarar oss emot lagidrottare i denna lagtävling. Kul också att få bilda lag med Pernilla Wiberg och Magdalena Forsberg, som är trevliga tjejer. Jag har goda minnen från förra gången och med åren glömmer man ju bort hur tuffa vissa moment var, som tur är", säger Ingemar Stenmark i ett pressmeddelande.

"Grymma konkurrenter"

De tre utgör skidlaget. Magdalena Forsberg, som vann programmet 2013, ser fram emot att tävla tillsammans med Ingemar Stenmark och Pernilla Wiberg.

””

En motståndare till skidlaget blir den före detta boxaren Armand Krajnc, som vann "Mästarnas mästare" 2010. Han ingår i det så kallade kraftlaget, och går in med inställningen att vinna.

””

Är nervös

Peter Forsberg (vinnare 2016) medverkar även han i jubileumssäsongen.

””

TT: TT: Hur kommer det bli att möta andra tidigare vinnare?

””

"Någon form av favoriter"

Förutom att alla deltagare i säsong tio har medverkat tidigare, så finns två av de tidigare vinnarna i skidlaget. Men Anders Wistbacka, projektledare för "Mästarnas mästare", menar att det inte har någon betydelse.

TT: TT: Blir det inte ojämlikt?

””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons