Annons
Nyheter

Migos moshpit i Slottsskogen

"Vi är i Sverige, eller hur? ! ", ropar Migos DJ Durell i ett försök att peppa upp publiken, men det låter mer som en förvirrad fråga än en uppmaning. Efter det obligatoriska dj-setet dyker äntligen Atlanta-trion Quavo, Offset och Takeoff upp på Flamingoscenen.(TT)
Publicerad 10 augusti 2017

"Vi är i Sverige, eller hur?!", ropar Migos DJ Durell i ett försök att peppa upp publiken, men det låter mer som en förvirrad fråga än en uppmaning.

Efter det obligatoriska dj-setet dyker äntligen Atlanta-trion Quavo, Offset och Takeoff upp på Flamingoscenen.

Annons

De avverkar flera av hitsen från den senaste skivan "Culture" men även äldre guldkorn som "Hannah Montana" och "Fight night". Quavo sveper in sig i den svenska flaggan och uppviglar till en röjig moshpit under låten "Deadz"

Migos energiska trap-hip hop fungerar oväntat bra på publiken trots att solen fortfarande skiner. En kille i publiken tänder obekymrat en joint medan showen fortsätter.

Rapparen Takeoff verkar dock ha en dålig dag och hasar runt på scenen som Frankenstein medan hans två kumpaner studsar runt fulla av energi.

"Om ni har kärlek till en mamma vill jag att ni skriker "MAMA!", säger Quavo och uppmuntrar publiken att vråla deras patenterade replik innan monsterhitten "T-shirt".

Allt utspelas framför en enorm skärm som projicerar filmer på runtsladdande Lamborghinis, gnistrande smycken och twerkande strippor innan "Bad and boujee" avslutar framför ett försvinnande folkhav.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons