Annons
Nyheter

Oscar Linnros trotsade Göteborgsregnet

Regnet piskar Way Out West-besökarna i ansiktet när Oscar Linnros går på Flamingoscenen, men det saboterar inte stämningen. Det blir ett gemensamt utbyte då Linnros och hans band, för dagen insvepta i vinrött, verkar så uppriktigt tacksamma över uppslutningen.(TT)
Publicerad 12 augusti 2017

Regnet piskar Way Out West-besökarna i ansiktet när Oscar Linnros går på Flamingoscenen, men det saboterar inte stämningen. Det blir ett gemensamt utbyte då Linnros och hans band, för dagen insvepta i vinrött, verkar så uppriktigt tacksamma över uppslutningen.

Linnos river av ett gäng hits som "Debut", Snooks "Inga problem" och "Kan jag få ett vittne". Men det blir också mycket känslosamma mellansnack. Linnros uppmanar alla att kanalisera sina rädslor till någonting positivt genom att berätta om sina egna, som att han är rädd för att "det sitter rasister i regeringen eller att min pappa håller på att bli gammal" innan han spelar "Hur dom än".

Annons

Ett mer oväntat inslag är att Linnros spelar en sampling ur ett gammalt avsnitt av "Seinfeld", där Jerry pratar om att han träffat en kvinna precis som han själv, vilket leder in på balladen "Annie Hall", döpt efter Woody Allens klassiker.

Linnros premiärspelar dessutom ett par låtar från sin kommande skiva, och får ett gästspel av Seinabo Sey på "Psalm för skolgårdar".

I ett avslut med extranummer där "Från och med du" får till allsång ropar Linnros "Var inte rädd, var beredd!".

TT

Annons
Annons
Annons
Annons