Annons
Nyheter

Taylor Swift finns på Spotify - igen

Sångerskan Taylor Swift är tillbaka på Spotify och flera andra strömningstjänster. I samband med släppet av sitt senaste album, "1989", tog sångerskan bort sina låtar från Spotify med motiveringen att musik inte ska ges bort gratis.(TT)
Publicerad 9 juni 2017

Sångerskan Taylor Swift är tillbaka på Spotify och flera andra strömningstjänster. I samband med släppet av sitt senaste album, "1989", tog sångerskan bort sina låtar från Spotify med motiveringen att musik inte ska ges bort gratis.

Men efter ungefär 2,5 års Swift-torka hos musikjätten är den amerikanska sångerskan tillbaka. Representanter för Taylor Swift säger att anledningen är att markera de tio miljoner sålda exemplar som "1989" har åstadkommit.

Annons

Flera medier påpekar dock att Swifts Spotify-comeback i USA sker på samma dag som Katy Perry släpper sitt nya album "Witness". De båda artisterna hamnade i luven på varandra 2012, då Swift anklagade Perry för att ha lockat över hennes bakgrundsdansare till sin turné. Sedan dess har fejden varit ett hett diskussionsämne i nöjesvärlden.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons