Annons
Nyheter

Åtalas för stölder från döda

I huset där polisen inledningsvis misstänkte att tre personer mördats gjorde en 25-årig man inbrott och stal saker som tillhört de döda, trots att platsen fortfarande var avspärrad. Nu åtalas han för bland annat grov stöld, grovt rattfylleri och smitning, rapporterar Ystads Allehanda.(TT)
Publicerad 3 augusti 2017

I huset där polisen inledningsvis misstänkte att tre personer mördats gjorde en 25-årig man inbrott och stal saker som tillhört de döda, trots att platsen fortfarande var avspärrad. Nu åtalas han för bland annat grov stöld, grovt rattfylleri och smitning, rapporterar Ystads Allehanda.

De tre döda männen hittades i en bostad utanför Skurup i februari. En rättsmedicinsk undersökning visade senare att de avlidit genom kolmonoxidförgiftning på grund av en defekt värmepanna.

Annons

Enligt åtalet stal 25-åringen bland annat smycken, en tv och en kamera från bostaden. Några dagar senare återvände han och stal en bil, som tillhört en av de döda. Med den krockade han senare och smet från olycksplatsen. När han greps hade han 1,1 promille alkohol i blodet.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons