Annons
Nyheter

Dubbelmördare jagas av 25 poliser

Polisen har kraftsamlat efter dubbelmordet i ett hus i östgötska Mjölby. Men ännu har ingen misstänkt gripits. Cirka 25 personer från polisen är direkt involverade i utredningen. Men polisen är beredd att tillföra ytterligare resurser till utredningen eftersom brottet anses som mycket grovt.(TT)
Publicerad 13 juni 2017

Cirka 25 personer från polisen är direkt involverade i utredningen. Men polisen är beredd att tillföra ytterligare resurser till utredningen eftersom brottet anses som mycket grovt.

De döda, en kvinna och en man, var i övre medelåldern och hittades i ett bostadshus på måndagskvällen strax utanför Mantorp.

Annons

Vid 12.30-tiden på tisdagen hämtades två personer för att förhöras upplysningsvis. Efter förhöret släpptes båda.

””

Bil beslagtagen

På måndagskvällen sökte polisen intensivt efter spår i och i anslutning till den fastighet där paret hittades, och pratade med personer som kan ha information. Tidigt på tisdagsmorgonen beslagtog polisen ett fordon, men det är oklart vilken koppling bilen har till brottet.

””

Vill ha tips

Det är oklart hur och när det misstänkta dubbelmordet ägt rum men enligt polisen vittnesuppgifter ska paret ha setts vid liv före helgen. Polisen vill ha tips, till exempel om någon har sett personer eller fordon i närheten av den aktuella fastigheten de senaste dagarna.

””

Inget motiv

Det var en anhörig som hittade de två avlidna i huset. Polisen larmades vid 18-tiden, och bekräftade vid klockan 21 att två fall av mord utreds.

Ett stort område runt fastigheten har spärrats av och polisens tekniska undersökning pågår fortfarande. Enligt polisen finns ingen klar motivbild eller någon känd hotbild. Det är oklart om något har stulits i samband med morden.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons