Annons
Nyheter

Berg på väg bort från Panathinaikos

Marcus Berg, 31, kan komma att lämna Panathinaikos i sommar. Han är trött på det politiska spelet i den grekiska ligan och känner sig orättvist behandlad. - Det är mycket grejor som har hänt som varit jobbiga. Det är mycket funderingar just nu, säger landslagsanfallaren.(TT)
Publicerad 5 juni 2017

Så sent som i januari förlängde Berg kontraktet med klubben, som han spelat för sedan 2013, fram till och med sommaren 2019.

Nu är han inte säker på att framtiden finns i den grekiska ligan.

Annons

Den utlösande faktorn till hans tvekan var den fyra matcher långa avstängningen efter bråket i Champions League-kvalet mot Paok Thessaloniki i mitten av maj. Berg tycker att han blev på tok för hårt straffad och blev en bricka i det politiska spelet mellan de grekiska storklubbarna.

"Det är orättvist"

””

Den långa avstängningen innebar att han hade spelat färdigt för säsongen i Panathinaikos, som dessutom missade en plats i Champions League.

””
””

TT: Vad är det mer som har hänt?

””

Bekräftar intresse

Klubbledningen är medveten om Bergs situation.

””

Efter 17 mål på 26 matcher i ligan kan Berg se tillbaka på en av sina bättre säsonger. Han bekräftar att det finns klubbar som följer honom.

””

Malaga i spanska ligan ska vara en av klubbarna.

””

Trots att han inte spelat en match på tre veckor är Marcus Berg inte orolig över formen inför fredagens VM-kval mot Frankrike på Friends.

””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons