Annons
Nyheter

Finländsk landslagsspelare till Pixbo

Innebandyklubben Pixbo Wallenstam förstärker laget med den finländska landslagsspelaren Alisa Pöllänen. Forwarden kommer närmast från den finska klubben Classic, som hon blev mästare tillsammans med den gångna säsongen.(TT)
Publicerad 10 juni 2017

Innebandyklubben Pixbo Wallenstam förstärker laget med den finländska landslagsspelaren Alisa Pöllänen. Forwarden kommer närmast från den finska klubben Classic, som hon blev mästare tillsammans med den gångna säsongen.

"Spelet i SSL är mycket tuffare än i finska ligan, så det är något som jag måste vänja mig vid. Jag hoppas dock att jag vänjer mig vid spelet snabbt och finner mig till rätta i Sverige", säger Pöllänen i ett pressmeddelande.

Annons

23-åringen har även fina meriter från landslagsspel. Vid senaste VM 2015, där Finland tog silver, blev hon uttagen till all star-laget.

"Det känns otroligt spännande att få arbeta med en spelare av Alisas kaliber. Jag har följt henne i finska landslaget de senaste åren och det är en spelare som har verktygen att bli en världsklasspelare. Med sin teknik, kreativitet och målkänsla kommer hon att ge oss nya dimensioner i vårt anfallsspel", säger Pixbo-tränaren Per Tjusberg.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons