Nyheter

Fiorentina mållöst i Empoli

Fiorentina tappade värdefulla poäng i toppstriden av Serie A efter förlust på bortaplan mot Empoli. Hemmalaget tog hand om alla tre poängen efter seger med 2-0. Manuel Pucciarelli gav Empoli ledningen i slutet av den första halvleken och Piotr Zielinski fastställde slutresultatet ett par minuter före slutsignalen.(TT)
Publicerad 10 april 2016

Empoli klättrade upp på säkrare plats i tabellen, medan Fiorentina - som jagar en plats till Champions League-kvalet - är kvar som femma, sju poäng efter Roma på den eftertraktade tredjeplatsen.

Napoli befäste andraplatsen genom att besegra tabelljumbon Verona med 3-0. Napoli är sex poäng efter serieledande Juventus och har sju poängs marginal till Roma. Hemmasegrar blev det också för Torino som besegrade Atalanta med 2-1 och Sampdoria som vann mot Udinese med 2-0.