Annons
Nyheter

Hagman ville ta chansen i Bukarest

Efter en viss tvekan bestämde sig Nathalie Hagman för att skriva på för CSM Bukarest. Chansen att vinna Champions League kommer kanske aldrig tillbaka. - Det ska bli oerhört häftigt, säger 25-åringen, som närmast ska säkra VM-spel med det svenska landslaget.(TT)
Publicerad 12 juni 2017

I början var Nathalie Hagman inte alls intresserad av en flytt till Rumänen, men när CSM Bukarest hörde av sig igen i mars funderade den svenska landslagsstjärnan ett varv till.

””

"Självklart är jag lite nervös"

Annons

Efter tre år i Danmark (Tvis Holstebro och Nykøbing-Falster) flyttar Hagman till den rumänska huvudstaden i mitten av juli.

””
””

Ekonomiskt och sportsligt är det något helt annat att spela i den rumänska storklubben. CSM Bukarest ägs av staden och miljoner pumpas in i handbollslaget, som vann Champions League i fjol och slutade trea i år.

Till kommande säsong har superstjärnan Christina Neagu, utsedd till världens bästa spelare tre gånger, värvats hem. I laget finns även landslagskamraten Isabella Gulldén och danskan Helle Thomsen, tidigare förbundskapten för Sverige, är ny tränare.

VM-kval mot Makedonien

””

Handbollslandslaget är i nuläget samlat i Ystad för tisdagens returmöte med Makedonien i kvalet till VM i Tyskland i december. I lördags vann Sverige med hela elva bollar - 31-20 - på bortaplan i Skopje.

””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons