Annons
Nyheter

Lagerbäck: "En vansinnig värld"

Lars Lagerbäck pratar varmt om Victor Nilsson Lindelöfs utveckling inför tisdagens landskamp på Ullevål. Men den enorma övergångssumma Manchester United betalar gör honom inte lika glad. - Det är en väldigt bra spelare men jag tycker det är näst intill sjukt att man bollar med de här summorna, säger han.(TT)
Publicerad 12 juni 2017

Efter många och långa spekulationer blev landslagsmittbacken för några dagar sedan klar för José Mourinhos United. 22-åringen uppges kosta närmare 350 miljoner kronor att lösa från Benfica och den totala övergångssumman kan komma att växa ytterligare när Nilsson Lindelöf har spelat ett visst antal matcher för United.

Den accelererande pengarullningen i elitfotbollen är något Lagerbäck har svårt att acceptera.

””
Annons

Som alla andra är Lagerbäck, som i vintras lämnade rollen som Janne Anderssons rådgivare och tog över som Norges förbundskapten, imponerad av mittbackens snabba resa.

Mental styrka

””

På måndagens presskonferens inför mötet med Sverige fick Lagerbäck, svensk förbundskapten 2000-2009, frågan hur han rangordnar Nilsson Lindelöfs potential som mittback jämfört med tidigare svenska mittbackar.

””

Extra kul möta Sverige

Till mötet med Sverige flaggar Lagerbäck för ett flertal ändringar från den startelva som i lördags spelade 1-1 i VM-kvalet mot Tjeckien.

””

Lagerbäck skickade i fredags ett sms till Janne Andersson och gratulerade till segern mot Frankrike.

Hur känns det att möta Sverige?

””

Betyder det något extra för dig att slå Sverige?

””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons