Annons
Nyheter

Örebro värvar landslagsman

Örebro hart gjort klart med den finländske landslagsmittfältaren Petteri Forsell. Kontraktet med honom sträcker sig säsongen ut. "Det är en otroligt kompetent och erfaren spelare vi får in. Han har bra teknik, bra speluppfattning och bra skott. Han kan dessutom användas på många positioner.(TT)
Publicerad 10 augusti 2017

Örebro hart gjort klart med den finländske landslagsmittfältaren Petteri Forsell. Kontraktet med honom sträcker sig säsongen ut.

"Det är en otroligt kompetent och erfaren spelare vi får in. Han har bra teknik, bra speluppfattning och bra skott. Han kan dessutom användas på många positioner. Jag har sett och följt Petteri lite på håll och det känns som vi känner varandra redan nu. Superkul att han valde att skriva på för oss under hösten", säger ÖSK-tränaren Alexander Axén till klubbens webbplats.

Annons

26-årige Forsell har tidigare varit utlandsproffs i Turkiet och Polen. Han har gjort åtta A-landskamper för det finländska landslaget och varit med i det pågående VM-kvalet till mästerskapet i Ryssland nästa år.

Örebro ligger i nuläget på tionde plats i allsvenskan. Nästa match spelas borta mot Jönköpings Södra på söndag vilket kan bli Petteri Forsells debut.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons