Annons
Nyheter

Öster missade chansen att dra ifrån

Vid seger hade Öster chansen att dra ifrån Helsingborg och de andra lagen som jagar den allsvenska kvalplatsen när bottenlaget Gefle kom på besök. Men smålänningarna fick bara med sig ett kryss, 1-1, sedan de snabbt hade tappat ledningen som Karl-Johan Lindblad skickat in på straff.(TT)
Publicerad 12 augusti 2017

Vid seger hade Öster chansen att dra ifrån Helsingborg och de andra lagen som jagar den allsvenska kvalplatsen när bottenlaget Gefle kom på besök.

Men smålänningarna fick bara med sig ett kryss, 1-1, sedan de snabbt hade tappat ledningen som Karl-Johan Lindblad skickat in på straff. För två minuter efter kvitterade Bajram Ajeti och fixade hem en viktig pinne till sitt Gefle.

Annons

Det betyder att Gefle äter in ett poäng på Syrianska i bottenstriden. Syrianska som i sin tur förlorade bortamötet med Gais med 1-2. Mattias Mete gav Södertäljelaget ett visst hopp när han satte reduceringsmålet i den 71:a matchminuten. Men Gais höll ifrån och kammade hem tre poäng. För Gais del var det en viktig seger som innebär att de börja fjärma sig från den nedre delen av tabellen.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons